Ερωτηματολόγιο Ηθικής Νόησης


Αγαπητέ/ή αναγνώστη/στρια,

Καλείστε να λάβετε μέρος εθελοντικά σε μία έρευνα σχετικά με τους μηχανισμούς που διέπουν την Ηθική Νόηση, διάρκειας 25-30 λεπτών. Το ερωτηματολόγιο είναι τελείως ανώνυμο και ευθυγραμμισμένο με τις αρχές Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας. Οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής επιλογής, δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις και είναι κυρίως ερωτήσεις γνώμης.

Η έρευνα διεξάγεται σε συνεργασία του Διεθνούς Ινστιτούτου Περιβαλλοντικής και Δημόσιας Υγείας του ΤΕΠΑΚ (Κύπρος) με το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας (Τμήμα Φιλοσοφίας, Φιλοσοφική Σχολή, ΕΚΠΑ, Ελλάδα) και το Εργαστήριο Ψυχο-φυσιολογίας (Α’ Ψυχιατρική Κλινική, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, ΕΚΠΑ, Ελλάδα). Επικεφαλής της έρευνας για την Κύπρο είναι η Δρ. Άντρη Παναγιώτου και για την Ελλάδα ο Καθηγητής Ψυχιατρικής Χαράλαμπος Παπαγεωργίου και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Εφαρμοσμένης Ηθικής Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης. Υπεύθυνος ερευνητής είναι ο Δρ. Γεώργιος Κωστελέτος. Η έρευνα έχει λάβει έγκριση και στις δύο χώρες.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpl8gD41ROkjY3qQLa1BSn48RZa-Fm8R6ObVBKjfufcDOMvg/viewform?usp=sf_link

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το απαντήσετε και μέσω του κινητού τηλεφώνου σας. Ωστόσο, αν εκείνη τη στιγμή βρίσκεστε σε σημείο με χαμηλό σήμα, ενδέχεται να εμφανιστεί στην οθόνη σας το ακόλουθο μήνυμα:

«Συνδεθείτε για να συνεχίσετε».

Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να συμπληρώσετε αυτήν τη φόρμα. Η ταυτότητά σας θα παραμείνει ανώνυμη.

Αναφορά κακής χρήσης ΣΥΝΔΕΣΗ.

Αν επιλέξετε να προχωρήσετε πατώντας το «ΣΥΝΔΕΣΗ» θα σας ζητήσει να συνδεθείτε μέσω του email σας. Αυτό σημαίνει ότι το email σας θα φανεί στις απαντήσεις. Εντούτοις, η επιλογή να δώσει κανείς το email του πρέπει να είναι προαιρετική. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η πλήρης διασφάλιση της ανωνυμίας σας, θα συμβουλεύαμε να μη προχωρήσετε στην επιλογή «ΣΥΝΔΕΣΗ» και να απαντήσετε το ερωτηματολόγιο κάποια άλλη στιγμή, όταν και θα βρίσκεστε σε χώρο με καλό σήμα, οπότε και δε θα υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ξανά στο πιο πάνω μήνυμα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *